سرخط خبرها

فشار خون

غذا های ممنوع برای مبتلایان فشار خون عبارتند از: ماهی، گوشت، تخم مرغ، پنیر، سبزی های خشک، فندق و افراط در خوردن غذا های ادویه دار، الکل، قهوه، چای، قند، چغندر، هویج و شیرین بیان، همچنین غم و اندوه مخصوصا عصبانیت فشار خون را بالا می برد.

فشار خون :

یکی از علل فشار خون آنست که ماده ترشح شده از آدرنال وارد خون شده هنگام عبور از شریان ها وسیله انقباض آنها می شود و در نتیجه فشار خون بالا می رود.

درباره نوع غذا هم نتیجه مطالعات مربوط حاکی است که بعضی از غذا ها وسیله ازدیاد انگیوتنسیون (ماده افزایش دهنده فشار خون که به وسیله کتیلین به داخل خون ریخته می شود) می گردند

غذاهایی که سبب ایجاد فشار خون می شود عبارتند از: اغذیه ای که دارای ترکیبات چربی حیوانی، تخم مرغ و نمک باشند: وجود این ماده اغلب به مقدار زیاد تر از حد معمول در بیمارانی که به مناسبت انسداد جریان خون کلیه ها،مبتلا به فشار خون هستند دیده می شود.

سوء تغذیه و عدم رعایت تنوع در غذا و خوردن غذایی بیش از مقدار خوراک در بدن ایجاد مسمومیتی می نماید که باعث خرابی کلیه ها می گردد

چون کلیه ها مامور اخراج سموم بدن هستند و خرابی آنها شخص را مسموم ، علیل و ناتوان می سازد و به امراضی از قبیل فشار خون و غیره مبتلا می سازد.

از طرفی کم شدن ویتامینهای (ب و ث) که عامل اصلی فشار خون است مزید بر علت است.

علایمی که برای غلبه ی خون و بیماری های رقیق خون از کمی ویتامین (ث) است تولید می شود.

این اشخاص رنگ صورتشان گلگون است و سرشان سنگین و منگ،حواسشان کند و کمی کسل می شوند.

جوش های زیادی در بدنشان پیدا می شود و هنگامی که در برابر امر غیر منتظره ای واقع می شوند و پیش آمد ناموفقی برایشان ایجاد می شود خون متوجه مغز می شود و کندی فهم پیدا می کنند اگر حمله ی خون به مغز شدید باشد ممکن است سکته نماید که در این هنگام بیست گرم (صبر زرد) را در آب حل نموده میل نماید بسیار مفید است.

این اشخاص باید غذاهایی بخورند که سرشار از ویتامین (ث) باشد به قول قدما (سردی های خشک) مانند : سماق، آبغوره، آبلیمو، زرشک، قراقاط، شاهی(ترتیزک)، سیب و میوه های خام، ترشی، سبزیجات و غیره…

شیر خشت برای پایین آوردن فشار خون مفید است همچنین هندوانه نیز از ازدیاد فشار خون جلوگیری می کند آب هندوانه رسیده و شیرین را برای بهبود فشار خون میل نمایید.

مصرف سیر فشار خون را پایین می آورد و ذراتی که به شکل ذره های شیشه ای در شراین جمع می شوند و تولید تصلب شراین می کنند را حل می کند و جریان خون را به علت اثر تقویت کننده ای که بر روی عضلات و قلب دارد  به کار انداخته و منظم می سازد و خون را هم پاک و غنی می سازد.

غذا های ممنوع برای مبتلایان فشار خون عبارتند از: ماهی، گوشت، تخم مرغ، پنیر، سبزی های خشک، فندق و افراط در خوردن غذا های ادویه دار، الکل، قهوه، چای، قند، چغندر، هویج و شیرین بیان، همچنین غم و اندوه مخصوصا عصبانیت فشار خون را بالا می برد.

نسخه فشار خون

نسخه فشار خون عبارت است از :۲۵ گرم مریم گلی، ۱۵ گرم ریشه بید گیاه، ۱۵ گرم ریشه شیرین بیان،۳۵ گرم برگ مو قرمز،۱۰ گرم برگ درخت زیتون و ۱۰ گرم زوفا.

همه ی این موارد را باهم مخلوط کنید و دو یا سه قاشق سوپخوری از آن را در نیم لیتر آب به مدت چند دقیقه بجوشانید و ۱۵ دقیقه بگذارید دم بکشد و در طول روز در هنگام صرف غذا آنرا بنوشید.

منبع :کتاب قانون بو علی سینا

درباره ی عطاری شفا

مطلب پیشنهادی

درمان چربی وفشارخون

درمان چربی وفشارخون : فـــشارخون بالا(high pressure)زمانی ایجاد می‌شودکه فشارخون در دیواره رگ‌ها بیش از …

۲ دیدگاه

  1. شما که همه غذا‌ها را ممنوع کردی پس بی‌چاره واسه چی‌ زنده بماند

      (Quote)  پاسخ

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *