سرخط خبرها
خانه / درمان های گیاهی / درمان چربی وفشارخون

درمان چربی وفشارخون

درمان چربی وفشارخون :

فـــشارخون بالا(high pressure)زمانی ایجاد می‌شودکه فشارخون در دیواره رگ‌ها بیش از حد معمول افزایش پیدا کرده باشد،افرادی که دچار فشارخون هستند، توجه داشته باشند که حتما باید آن را کنترل کنند.

چربی خون از مهمترین عوامل خطرساز برای ایجاد بیمار عروق قلبی و ایجاد سکته ‏های قلبی است چربی خون بالا در فرد مبتلا علامت و نشانه خاصی ایجاد نمی ‏کند(مگر در موارد بسیار شدید)

رسوب آهسته آن در عروق قلبی با ایجاد پلاکهای ‏چربی در طور سالیان فرد را مستعدحملات قلبی می نماید،بنابراین بررسی میزان ‏چربی خون از سنین پایین(معمولا ۲۵ سالگی)توصیه می شود، ‏ آنچه در گزارش آزمایشگاه به عنوان اجزاء چربی خون ذکر می شود شامل کلسترول، ‏LDL,HDL‏ و تری گلیسرید است ‏LDL,HDL‏ اجزاء کلسترول می باشند که ‏LDL‏ جزء آسیب رسان و مضر آن بوده و ‏HDL‏ جزء محافظت کننده و مفید آن ‏می باشد. نکته مهم این است که تفسیر میزان گزارش شده توسط آزمایشگاه برعهده ‏پزشک می باشد ،به عنوان مثال ‏LDL‏ در حد ۱۶۰-۱۵۰ ممکن است در یک فرد ‏سالم و بدون عوامل خطرساز دیگر نیاز به درمان دارویی نداشته باشد ولی ‏LDL‏ در ‏حد ۱۱۰ برای یک فرد دیابتی و یا در حضور عوامل خطرساز متعدد پزشک را ملزم به ‏شروع درمان دارویی نماید.

درمان با استفاده از گیاهان دارویی :

عنوان نسخه:
درمان چربی و فشار خون

محتوای نسخه:
۱ـ عرق مزرالک
۲ـ  مقلنجان
۳ـ عرق کاسنی

توصیه های بهداشتی و دستورات غذایی:
۱ـ پرهیز از نمک، دخانیّات، سرخ‌کرده، تخم‌مرغ، شیرینی مصنوعی و چربی زیاد ـ مگر در حدّ نیاز لازم ـ و کم‌کردن مصرف نشاسته‌ها و موادّ پروتئینی، که به ذخیره‌ی چربی تبدیل می‌شوند.
۲ـ اهدای خون سالم و یا حجامت در غلظت خون و بسیاری موارد، برای رقیق‌کردن خون، سالی یک دو بار ـ یا بیشتر ـ بسیار مفید است.
۳ـ اگر در نرمش سه وعده قبل از غذا، دوش ولرم هم بگیرید تا منافذ پوست حالت باز و سالم خود را داشته باشد، چربی خون، زودتر کنترل می‌گردد، امّا نباید شوینده‌ها زیاد بکار رود.
۴ـ در مصرف غذا، لقمه‌های کوچک را خیلی زیاد بجوید و مجدّداً آب دهان را قورت دهید و دوباره‌ مانده‌ی لقمه را بجوید که این روش در درمان چاقی و یبوست و سوء هاضمه و… هم مؤثر است و با مقدار کم غذا، سیر می‌شوید و احساس گرسنگی نمی‌کنید. پس ـ لطفاٌ با عجله غذا نخورید، تا همیشه سالم و سرحال باشید.
۵ـ سبوس گندم در برنامه‌ی غذایی گنجانده شود و به هر صورت و هر مقدار، مصرف گردد(در زخم معده، سبوس کمی بو داده شود و پودر گردد) و البته نان سبوسدار کامل، غذای قوی سالمی است که متأسّفانه سالهاست مطرود گشته و مردم از آن، محروم شده‌اند.
۶ـ شام، فقط سالاد با روغن زیتون و آبلیمو مصرف کنید با نان به مقدار کم.
۷ـ غذای بی نمک بخورید ( غذاها را با آبلیمو و ادویه جات خوشمزه کنید).
۸ـ غذاهایی مانند: کشمش، قارچ، اسفناج، کدو حلوایی، کدوتنبل، پسته، گردو، بادام، کلم بروکلی، گوجه فرنگی، لوبیا سبز، بادمجان، موز، آناناس، آلو، گریب فروت،پرتقال، سیب استفاده کنید.
۹ـ روزانه از انواع میوه و سبزی تازه استفاده کنید.
۱۰ـ مصرف گوشت قرمز را به هفته ای یکبار کاهش دهید.
۱۱ـ حداقل هفته‌ای ۲ بار ماهی مصرف کنید.
۱۲ـ مصرف قند و شکر را به حداقل برسانید. با چای از توت خشک استفاده کنید.
۱۳ـ بیشتر از نان سبوسدار (سنگکی) استفاده کنید .
۱۴ـ مصرف غذاهای چرب را به حداقل برسانید..
۱۵ـ مایعات از جمله آب معمولی را به میزان کافی بنوشید (حداقل روزی ۱۲ لیوان )
۱۶ـ چای معمولی را کمرنگ و تازه دم درست کنید و مصرف آن را به حداقل برسانید.
۱۷ـ روزانه از چای سبز استفاده کنید.
۱۸ـ از دارچین، زنجبیل، با چای کم‌رنگ سیر و پیاز خام در نهار و شام استفاده کنید.

منبع : پرتال شرکت شفای کردستان

درباره ی عطاری شفا

مطلب پیشنهادی

موادغذایی مفیدبرای پسردارشدن

از قدیم الایام باور ها بر این بوده است که مواد غذایی که دارای گرمی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *